Ølen møbel blogg

Steder › Ølen › Møbelbutikk Lignende Vurdering: – ‎stemmer Ølen Møbel as, Ølen. I tillegg til at vi selger te i loungen, er det også mulig å kjøpe med seg bokser hjem. En boks koster kr 19-.

I loungen koster en kopp med Anassa te kr 3-. Velkommen til en nydelig og sunn te opplevelse hos oss! Som eg fortalte i går skulle vi innom på ein møbel butikk i ølen når vi var på vei til Haugesund.

Di har så utrolig masse fint der inne! Litt for ein kver smak igrunn. Masse eg fikk lyst å plukke med meg heim, men hadde blitt enig med meg sjøl at det var julegaver på denna turen. Så blei nok ikkje noen kjøp der . Og ENDELEG kom postmannen med to kasser frå Ølen Møbel ! Der var det litt av kvart, bl. Kjøpte ein fot frå RM som likna på salg i sommar, og dei er VELDIG like!

Skal tru kven som var først i handelen? Ellers var der herlege treskåler, .

Programmet starter kl på Fugl Fønix i Etne, der vi skal innta en god lunsj, hilse på hverandre og få i gang praten. Deretter er det ut til Ølen Møbel ,der blir det servert kake, kaffe og man får se i butikken. Det blir god tid til shopping, sosialisering og morro. I dag har jeg hatt en kjempefin dag på bloggtreff på Ølen Møbel ! Vi koste oss først med deilig lunsj på Fugl Fønix i Etne! Kjempegodt 🙂 Etterpå var det tid for shopping hos Anita på Ølen Møbel ! Møbel står over listenpå steder jeg vil besøke 🙂 hihi!

Vi har en skandinavisk profil og tilbyr møbler og belysning. For en fantastisk fin dag i går. Bloggtreff på Ølen møbel ,hos herlige Anita! En gjeng med energiske og skjønne damer.

Ghost loveseat (lykke !! ) Vi kjørte til Ølen i samlet tropp,og fikk god lunsj i . Min egen mor er også en stor inspirasjonskilde, hun er superkreativ. Av interiørbutikker er jeg så heldig å bo i nærheten av Bruno interiør som ligger i Haugesund og Ølen møbel som ligger . Og hu kunne ikkje truffe betre ! Fekk skåler frå Tine K, som hu hadde kjøpt hjå Ølen Møbel. Sko trudd hu kjente meg.

Og då passe det jo godt at me snart skal på bloggtreff i Ølen,.

Vell hjemme etter fantastisk tur sammen med en godgjeng fra Rogaland…noen tusen fattigere, men veldig glad Lisette i dag. Fikk med meg mitt nydelige Bloomingville trebor puter fra Soul of Himla og Tine K. Har også bestillet oss en ny Tine K sofa oppe i 2. This Pin was discovered by Seppo Lyyra. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

BLOGGTREFF HOS FANTASTISKE ØLEN MØBEL. Dagen startet tidlig for min del, opp og hopp halv seks:-) Herlig lunsj hos Fuglfønix i Etne, tapas stod på menyen. Viser ikke så godt på bildet, men det var mange . Jeg ser også at internett og ikke minst bloggen min er en kanal som kan brukes til å selge designen min fremover, forteller Sandra.

Jeg er stor tilhenger av Ølen Møbel og alt det fine vi finner i den butikken, så det meste er kjøpt der, sier Solveig, som måtte be om ekstra lang lagringstid da det viste seg at huset ble . Er du glødende opptatt av interiør og design har du nok allerede hørt om Ølen Møbel – et skatteunivers fylt til randen av flotte møbler og produkter. Flinke Tonje Kyte med Foreverlove blogg har vært på besøk hos oss på Ølen Møbel ,.