Hvordan trekke om stol

En spisestuestol kan få nytt liv med et nytt stoff. Så lenge du har en spisestuestol med løst sete kan du fornye setet selv. Mål setet, klipp til stoff, og stift det på plass på setet. Les også: Tre stuer – tre måter å innrede på. Se hvordan du lager nytt stolsete i videoen over.

Lenestolen min fant jeg på et dødsbosalg en stund tilbake, og nå var tiden inne for å fornye den med nytt trekk.

Det er ganske lett å trekke om slike stoler , man demonterer dem, kopierer det gamle trekket, og prøver å sette dem sammen igjen. Under følger en mer detaljert beskrivelse av hvordan jeg trakk om . Ta gjerne bilder underveis, så blir det lettere å huske hvordan den så ut. Jeg la merke til at trekket på seteputea var sydd på maskin i hjørnene og kanten, men jeg droppet dette. Har hørt at det er veldig vanskelig å tilpasse for å få det stramt nok. Med en god dose tålmodighet fikser du biffen selv.

Møbeltapetserer Nina Hurum viser oss hvordan. En instruksjonsvideo om hvordan man trekker om et stolsete. Redesign: Hvordan trekke om en lenestol.

Solen holder seg våken litt lenger for hver eneste dag som går. Snøen smelter sakte, men sikkert og renner i små bekker på fortauene. Etter hvert tørker asfalten opp så man igjen kan ta tøysko på beina. Og ett av de aller sikreste vårtegnene: Skolekorps og . Skal du trekke om selv er det viktig å velge enkle møbler og rimelige stoffer. Eide har vært i yrket i år og driver . I dag ble jeg ringt opp fra barnehagen rett før lunsj med beskjed om at Niklas har feber i over 39.

Så da var det bare å pakke sammen sakene og få hentet lillmann. Stakkars lille gutten var varm som en liten glo når jeg kom og hentet han. Små røde prikker i ansiktet og skikkelig pjusk.

Nå ligger han og sover, . Jeg rakk dessverre ikke få ferdig fremgangsmåte og oppskrift på den søte sittebenken jeg laget, men det kommer til helgen, så det er bare å glede seg 😀 Men, jeg kan lage en liten oppskrift eller guide på hvordan man kan trekke om ting med knapper. Det er mange som spør hvordan jeg gjør dette, og det . Har du først bestemt deg for å trekke om er det stoffet som er avgjørende for kostnaden. I prinsippet kan alle typer stoff benyttes. Selv har jeg til og med brukt afrikansk kjolestoff til en jobb.

Og et bomullsstoff er greit å benytte dersom du har til hensikt å skifte ofte. Er intensjonen å få et trekk som varer, er det . I VIDEOEN TIL HØYRE VISER HUN HVORDAN DU KAN PYNTE OPP MØBLENE SELV, VED HJELP AV NAGLER ELLER MØBELSPIKER.

Andre gir opp etter første stol , og tar med resten av møblene for å få en profesjonell til å fullføre prosjektet. Men Bergstrøm får også langt mer utfordrende ting i fanget. Den var gusjefarget, møkkete og slitt.

Her er hele oppskriften på hvordan den ble ny. Det er viktig at du finner ut hvordan for eksempel den gamle lenestolen kan brukes nettopp hjemme hos deg, understreker hun. Da er det lettere å trekke om enkle stolseter og spisestuestoler. Man kan ta snarveier, men det er et . Jeg ser meg helt kvalm på den kongeblå sofaen vi har i stua.

Har sett et stoff som hadde vært mye mye bedre på. Men jeg er ikke sikker på om jeg klarer å tr. Vi har spisestuestoler og en pianokrakk som skal trekkes om. Jeg har så vidt begynt å sjekke priser for å få det.

Trekke om spisestuestoler. Stoffet kommer i tillegg. SÅ blir det nok stoff-raid (wow. for et ord!) til . Her viser jeg bilde for bilde hvordan jeg trekker om en Rokokkostol. Jeg finner frem det utstyret jeg vil . Gamle spisestuestoler kan få nytt liv hvis du trekker om sitteputene! Her viser Katrine fra Mitt lille prosjekt deg hvordan du enkelt gjør det!

En av skattene jeg kjøpte på loppemarked i år var stoler som jeg skulle gi en makeover. Så fikk jeg blod på tann, sier han og smiler lurt. Det er fryktelig mange fine stoler som blir kastet fordi det ikke lønner seg å trekke om. Gamle møbler har ofte behov for å skifte båndene som holder spiralfjærene på plass.

Noen ganger er setet så utslitt at en må skifte alt, men andre ganger kan en reparere med godt resultat. I dette innlegget vil jeg prøve å gi en liten innføring i hva jeg gjør for å skifte gjordbånd på en stol.